Oto przepis: Warstwy idą od dołu do góry: 1 warstwa (dolna): 3 ugotowane na twardo jajka starte na tarce o małych otworach oraz 1 drobno pokrojona cebula. Na to położyć warstwę majonezu. 2 warstwa (środkowa): 2 ugotowane drobno starte marchewki, na to warstwa majonezu. 3 warstwa (górna): 1 duży drobno starty burak, na to warstwa majonezu. Sałatkę posypać rodzynkami, zmielonymi (lub drobno pokrojonymi) orzechami
włoskimi oraz owocami granatu.
Blog o codzienności. O historiach prawdziwych, zaobserwowanych, naszych. O sprawach ważnych, koniecznych i tych mniej istotnych. O drobiazgach tkających życie, radości z rzeczy małych, ufności nie zawsze łatwej. O pięknie, sile marzeń i zwyczajności dnia. Poszukiwaniach, pytaniach i odnajdywaniach. O sercu kobiety... Jest mi niezmiernie miło gościć Cię tutaj. Usiądź wygodnie, poczuj się dobrze, jak u siebie. Kawy czy herbaty?
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
apetycznie wygląda;-)
OdpowiedzUsuńTak też smakuje;) Polecam wypróbować
OdpowiedzUsuńJa także czekam na przepis na smalczyk Małgosi. Było obiecane na spotkaniu, że się pojawi na blogu więc czekam cierpliwie;)
OdpowiedzUsuń